Бизнес пътувания
 
Туристическа агенция СИТИ ТУР е специализирана в организацията на бизнес пътувания, корпоративни прояви и всички съпътстващи това услуги.

Благодарение на дългогодишния ни опит в бизнес пътувания, както и отличната професионална подготовка, успяваме да отговорим на очакванията и целите на нашите клиенти.


Ние Ви предлагаме: първокласно обслужване, спестяване на време, оптимизираме вашите разходите за бизнес пътувания и корпоративни мероприятия.

На разположение сме 24 часа / 7 дни в седмицата. Благодарение на нашата гъвкавост, Вие можете да бъдете обслужени по всяко време - онлайн, по телефон или на място - в зависимост от Вашите нужди.
Професионалната подготовка и специализацията на труда повишават ефективността – ние ще изпълним по-бързо, по-качествено и по-евтино задачите свързани с делови пътувания, ще Ви спестим безкрайното ровене в интернет в търсене на оптимален вариант за полет или подходящ хотел.
С помощта на нашите умения и дългогодишен опит в бизнес пътувания, както и внимателен подбор на резервационни системи и доставчици, ние предлагаме изключително конкурентни цени. С наша помощ, Вие може да постигнете оптимален контрол и икономии на Вашият бюджет за пътувания и да спестите пари.

Ние подпомагаме компаниите за провеждане на фирмени събития, тийм билдинги, изложения, конференции и групови пътувания в България и по света, като поемаме грижа за пълната организация на Вашето мероприятие , планираме и контролираме разходите, като се стремим максимално за изпълним Вашите бизнес цели и да повишим ефективността от подобни прояви.
Ние работим със специлиазирани хотелски резервационни системи, в които имаме достъп в реално време до места и цени на над 150 000 хотела. След запитване ние предоставяме избор на места за нощувки, които отговарят на зададените от клиентите изисквания и финансови параметри.

Партньорството с нас ще направи Вашите бизнес пътувания по-изгодни и по-успешни!

Обадете ни се сега за Вашите специални условия!

СПЕЦИАЛНИ