Екскурзии Сингапур

Сингапур е невероятен микс от различни култури, кухниархитектури и езици. Целият този колорит е вследствие от китайско, индийско, малайско и европейско влияние. Може би се досещате, че престоят Ви тук няма да е скучен и нито за миг няма да се чудите какво да правите. 
Всъщност Сингапур е сравнително малък град – държава в Югоизточна Азия. Цялата територия е разпределена на 63 острова. Основният остров и най-големият е само на 1 км от Малайския полуостров. Територията на цялата държава е по-скоро равнинна с ниски хълмове на места. Най-високият хълм е Букит Тимах с цели 176 метра.
С разположението си почти на екватора ,средната температура целогодишно е около 30 градуса през деня и 25 през нощта.

Марина Бей е - чудо на архитектурното изкуство. Огромната сграда се състои от три кули, свързани отгоре с платформа във формата на лодка. В комплекса се помещават голям модерен мол с десетки магазини, всякакви заведения, казино, хотелмузей и кино.
 
Ако решите да отседнете в хотела ще се насладите на невероятния "безкраен" басейн (infinity pool), който се намира на покрива.
Колелото на Сингапур (Singapore Flyer)
Едно завъртане е на високото 165 м виенско колело е около 30 минути и дава чудесна възможност да види града от високо и прохладно.
 
Зоологическата градина с птици Джуронг (Jurong Bird Park)
Тук няма да намерите лъвовете и тигрите, които можете спокойно да видите и в Софийската зоологическа градина, а огромно разнообразие от птици от всеки континент на Земята.
ДНК моста (Helix bridge) ,Хотел Рафълс (Raffles Hotel) , Арабския квартал (Arab street) и това са една малка част от забележителностите ,които предлага страната затова не губете време ,а планирайте дата ви на заминаване. Повярвайте няма да съжалявате.

СПЕЦИАЛНИ