Туристическа агенция "Сити тур" ЕООД е създадена през 2002 г. Притежава удостоверение за регистрация № 5008 за туроператор и № РК-01-7065 за турагент, издадени от Министерството на икономиката. Вече 20 години Сити тур активно работи на българския туристически пазар, като предлага пълния спектър от туристически услуги. Във фирмата работи висококвалифициран екип от специалисти с дългогодишен опит в областта на туризма.

Туристическиите продукти на ТА СИТИ ТУР са съсредототочени в следните основни направления:

- Външен туризъм по направления в целия свят;
- Вътрешен туризъм - море, планина, спа курорти, селски туризъм;
- През летния сезон, както и за коледните, новогодишни и великденски празници;
- Фирмата осигурява разнообразни допълнителни програми;
- Издаване на самолетни билети до всяка точка на света;
- Круизи по всички международни направления;
- Продажба на самолетни и автобусни билети;
- Резервация на хотели в цял свят;
- Организиране на индивидуални и групови пътувания с цел туризъм;
- Организиране и обслужване на бизнес пътувания, семинари, обучения, бизнес-срещи, изложби и др.

Дестинациите, на които акцентираме са: Израел, Йордания, Дубай, Турция, Гърция, Германия, Австрия, Франция, Испания, Италия, България, Тунис, Египет, Азия, Карибски басейн, Южна Америка, Африка и др.

Сити тур официално предлага продуктите на ДЕРТУР, една от водещите немски туроператорски компании с консолидиран годишен оборот за 2014 год. от над 4,7 млрд. евро и над 6 милиона обслужени туристи - DER Touristik GmbH & Co. KG с прилежащите му марки DERTOUR, Meier’s Weltreisen, ADAC Reisen, ITS, Jahn Reisen и Travelix.

Сити тур е Туроператор, чийто стил на работа се отличава с професионализъм, надеждност и качество на предоставяните услуги, имайки предвид опита който е натрупан от служителите във фирмата. Мотото ни е: „Индивидуално и специално отношение към всеки клиент“. Допълнително чрез Сити тур може да наемете кола, да резервирате хотел, трансфер, екскурзии на място, и да разчитате на чудесно отношение и качество. Грижим се да получите пълноценна почивка и приятни забавления.
Убедени сме, че нашата агенция в качеството на туроператор, ще гарантира Вашето незабравимо пътуване. Туристическите услуги с марката на Сити тур може да намерите в офиса на компанията на адрес:

София 1000,
ул. 11-ти Август 14Б
тел. 02 9151511
моб. 0885 843000
e-mail: office@citytoursofia.com
Работно време:
Понеделник - Петък
09:00 - 18:00 часа

СПЕЦИАЛНИ