Организиране на конференции, семинари и обучения

Туристическа агенция "Сити тур" ЕООД е лицензиран туроператор със седалище в град София.
Туроператорската агенция е част от колектива на City Hotel 4*  и предлага туристически услуги, както за гостите на хотела, така и за организирани и индивидуални туристи.
Сити Тур извършва хотелски резервации в страната и чужбина, организира бизнес пътувания,  самолетни и автобусни екскурзии, сватбени пътешествия, круизи, бизнес семинари и срещи, обучения и международни конференции и други организирани или специални събития.

През последните години обслужването на различните видове корпоративни мероприятия ни даде възможност да  разберем колко е важно доброто планиране, координация и организация на всяко събитие, за което изцяло се доверяваме  на екипа от професионалисти и наши колеги  в Хотел Сити.
Ние проучваме и подготвяме конкретно предложение за всеки клиент, съобразено с конкретния бюджет, цели и желания. Мотивирани сме от желанието да отговорим и надминем очакванията, оформяйки всеки детайл в процеса на подготовка и реализация на Вашето събитие.  

Сити Хотел предлага комфорт и елегантна атмосфера на централна локация, което прави хотелът подходящ избор за планиране както на конференции, така и на вътрешни срещи. Хотелът разполага с четири конферентни зали, които дават възможност за организиране на семинари и по-официални бизнес събирания.
Конферентните зали могат да бъдат подредени изцяло според вашите желания, включително нареждане тип класна стая, п-образно или театър. Изчистеният и елегантен декор на конферентните зали е идеален фон за широк спектър от събития. Всички зали са разположени на нулево ниво партер, в непосредствена близост до гардеробна и тоалетна, които осигуряват изключителен комфорт за организатори и гости на събития.
Всяка зала разполага с пространство за регистрация, както и отделена част за кафе-пауза или коктейл. Всички конферентни зали са оборудвани с мултимедия, екран, интернет и озвучаване. При заявка и срещу допълнително заплащане хотелът предлага флипчарт, маркери, лаптоп, кабини за превод и всякакъв тип друго оборудване, което е необходимо за конкретното мероприятие.

Моля, свържете се с нас, за да Ви помогнем да планирате и най-дребните детайли на събитието.

Информация за залите с които разполагаме:
Зала: София Сити София Сити Сердика
Обща площ (кв.м.) 74 74   12
Размери (м.) 12,7×5,8 12,7×5,8 25,4×11,6 4,1x 3,4
Височина (м.) 2,65 2,65 2,65 2,5
Капацитет:        
Театрално 85 85 130 N/A
Класна стая 50 50 90 N/A
U-образна форма/Заседателна зала 45 45 45 12
Банкети 60 60 130 N/A
 

СПЕЦИАЛНИ