Почивки на о-в Корфу - Лято 2022

Остров Корфу, Гърция

Цена от: 639 лв.
дата цена резервирай
25.06.2022 от 530 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
02.07.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
09.07.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
16.07.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
23.07.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
30.07.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
06.08.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
13.08.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
20.08.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
27.08.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
03.09.2022 от 541 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
10.09.2022 от 538 лв. РЕЗЕРВИРАЙ
17.09.2022 от 528 лв. РЕЗЕРВИРАЙ


ПРОГРАМА
Програма
1 ДЕН: В 6:00 отпътуване от София, паркинга пред стадион Васил Левски по маршрут: КПП Кулата – Солун – Янина – Игуменица. Преминаване на о-в Корфу с ферибот / времетраене 1 час и 45 минути /. Настаняване в избрания хотел. Вечеря. Нощувка.
2 ДЕН: Закуска. Свободен ден за релакс. Вечеря. Нощувка.
3 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание * Тур на Корфу град и двореца на Императрица Сиси – Ахилион / входната такса не е включена в цената – 6 евро на човек /. Екскурзията е полудневна и се разглеждат още: площад Еспланада /или още Променада / с улица Листон, Старата крепост / входът не е включен – 6 евро на човек /, дворецът Св. Св. Георги и Михайл – днес музей на азиатското изкуство / входът не е включен / и църквата с мощите на Светеца – закрилник на острова – Св- Спиридон. Препоръчваме удобни обувки и слънцезащитни средства. Обратно в хотела. Свободен следобяд. Вечеря. Нощувка
4 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание *Екскурзия до Палеокастрица и Сидари. В Палеокастрица се посещава едноименния манастир и има свободно време за плаж. След обяд – Сидари, като се спира за фото пауза на „Канала на влюбените“ – изключително романтично и красиво място. Свободно време в Сидари. За този ден препоръчваме принадлежности за плаж, включително аква обувки и слънцезащинти средства. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание *Целодневна екскурзия с корабче до красивия курорт Сивота и Синята лагуна. За този ден препоръчваме принадлежности за плаж, включително аква обувки и слънцезащинти средства. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.
6 ДЕН: Закуска. Свободен ден или по желание *Целодневна екскурзия с корабче до – Осровите Паксос и Антипаксос. За този ден препоръчваме принадлежности за плаж, включително аква обувки и слънцезащинти средства. Обратно в хотела. Вечеря. Нощувка.
7 ДЕН: Закуска. Свободен ден за релакс. Вечеря. Нощувка.
8  ДЕН: Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:
 • Полудневна екскурзия до столицата Корфу и двореца "Ахилион" (без включена входна такса за двореца "Ахилион") – при минимум 10 туристи – ЦЕНА: 50 лв. възрастен; 25 лв. дете до 11.99г.
 • Целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта - при минимум 14 туристи - ЦЕНА: 60 лв. възрастен; 30 лв. дете до 11.99г.
 • Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос (около 8 ч.) - при минимум 10 туристи - ЦЕНА: 60 лв. възрастен; 30 лв. дете до 11.99г.
Целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (около 8 ч.) - при минимум 10 туристи -             ЦЕНА: 60 лв. възрастен; 30 лв. дете до 11.99г

ВАЖНА  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОРГАНИЗИРАНИТЕ ПОЧИВКИ НА О-В КОРФУ – ЛЯТО 2022
ЗА РЕЗЕРВАЦИИ!
Совалката стартира от дата 25.06.2022 /събота – събота / до дата 17.09.2022 – последен курс. Тръгването е от София в 6:00 часа от паркинга пред стадион „Васил Левски”.
В случай, че има записани хора от други населени места по маршрута, спирките са следните: от Драгичево в 6:20 ч. от бензиностанция Shell “ Драгичево“, Дупница - 6.50 ч. от бензиностанция OMV , Благоевград - 7.15 ч. от спирката между гарата и автогарата, Сандански - 8.00 ч от “Happy Bar & dinner”. Винаги се предоставя телефон на водача, който да бъде предаден на клиентите за обратна връзка. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в транспортното средство ориентировъчен час, освен ако последното не закъснее значително поради причини, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на превозното средство по-рано - този час се спазва и туристите изчакват. Пътуването се осъществява при минимум 40 пълноплащащи туриста. Ако няма необходимия минимум туроператорът предлага: 1. Друга дата; 2. Друга дестинация 3. Връщане на сумата. Срокът за информиране на туристите е 7 дни преди датата на отпътуване.
 1. Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
 2. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие.  За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително  е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови изисквания. Към м. Януари.2022 е необходимо всеки турист над 11.99 г. да представи на границата документ за ваксинация или преболедуване на Корона вирус или отрицателен RAPID тест, направен до 24 часа преди отпътуване и QR код. 
 3. Туроператорът застрахова задължително всички свои клиенти, пътуващи организирано зад граница с медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” към  “Застрахователно дружество ЕВРОИНС“ АД. Туристите, които имат сключена дългосрочна застраховка „медицински разходи при болест и злополука“, чиито период на валидност обхваща и периода на договореното пътуване задължително прилагат копие от застрахователната полица към договора.
 4. Доплащане за застраховки с покритие 10 000 €:
 • Деца до 4 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 3 лева за престоя.  
 • Лица от 65 до 74 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 11 лева за престоя.
 • Лица от 74 до 85 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 33 лева за престоя.
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год.
 • Туроператорът е сключил застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, бул. Христофор Колумб № 43, Застрахователна полица   № 03700100003509.
 • Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
 1. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
 2. В хотелите отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
 3. Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
 4. На желаещите да пътуват със собствен транспорт от сумата им се приспадат 90 лв. Туристи, пътуващи самостоятелно, не ползват застраховка.
 5. Доплащане за единична седалка в автобуса – 150 лв.
 6. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за действия или бездействия на трети лица, които не са пряко свързани с изпълнението на програмата, но имат косвено отношение.
 7. ПРИ ДРАСТИЧНО ПОСКЪПВАНЕ НА ГОРИВОТО, СИ ЗАПАЗВАМЕ ПРАВОТО ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ ЦЕНАТА НА ТРАНСПОРТА, ЗА ПРЕДСТОЯЩИ ПЪТУВАНИЯ, НЕЗАВИСИМО КОГА СА РЕЗЕРВИРАНИ И ЗАПЛАТЕНИ, НО НЕ ПО КЪСНО ОТ 20 ДНЕ ПРЕДИ ДАТАТА НА ОТПЪТУВАНЕ.
 8. Считано от 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер от 0,50 до 4 евро на стая на вечер. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването:
 • за 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка
 • за 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка
 • за 3* хотели - 1.50 евро /стая/ нощувка
 • 2*, 1* хотели - 0.50 евро /стая/ нощувка
 
 
 
 
 
ЗА САМОТО ПЪТУВАНЕ !!!
Във връзка с организираното пътуване Ви информираме за следното:
 1. Трансферът до и от о-в Корфу се извършва на совалков принцип, т.е. транспортното средство минава през няколко хотела и на отиване, и на връщане и следователно се налага изчакване от страна на туристите. Това не е индивидуален трансфер.
 2. Деца до 12 години, заплатили само цената на транспорта и застраховката, ползват седалка, но по закон не сме длъжни да подсигуряваме детски столчета.
 3. Големината на превозните средства зависи от броя на хората. Информация за вида, марката и номера на превозното средство се дават в четвъртък.
 4. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
 5. Връщането става по предварително дадена от водача информация – приблизителен час. Туристите изчакват във фоайето. Ако превозното средство закъснее малко, най-учтиво молим за търпение. Туристите винаги разполагат с телефон за връзка.
 6. ТРАНСПОРТНОТО СРЕДСТВО НЕ СПИРА НА СУПЕР МАРКЕТИ !
 7. Ако има туристи от градове по маршрута – се взимат и оставят на уречените предварително места, а туристите, които тръгват от София се вземат и оставят само на Стадион Васил Левски. Междинни спирки в София град НЕ СЕ ПРАВЯТ !
 8. Консумацията на храна и пушенето в превозните средства са забранени!
 9. МОЛИМ НАЙ-УЧТИВО ДА ЗАПОЗНАЕТЕ СВОИТЕ КЛИЕНТИ СЪС ВСИЧКИ ИЗБРОЕНИ ПО-ГОРЕ УСЛОВИЯ, КОИТО ДА СЕ ПРИЛОЖАТ КЪМ ДОГОВОРА ЗА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ПОДПИШАТ  И ДА НИ ИЗПРАТИТЕ КОПИЕ И НА ДВAТА ДОКУМЕНТА !!!
 
 
 
ТРАНСФЕРИ  ИЗВЪН СОФИЯ  САМО ЗА ДАТИ: 04.06., 25.06., 09.07, 27.08 и 03.09.
 
Град Място на тръгване Час на тръгване Цена за доплащане
Пловдив OMV – до х-л Санкт Петербург 3:30 часа 20.00 лв.
Пазарджик SHELL – на магистралата 3:50 – 4:00часа 20.00 лв.
 
 
 • Тръгването е всяка събота само на посочените дати и целта е: Организираните почивки на Халкидики – Касандра и Ситония и на Олимпийска ривира.
 • Няма минимум на туристи – гарантиран трансфер !
 • Цената на доплащане е на човек, двупосочно;
 • Прибирането след почивката става по обратния ред на градовете;
 • При записани 6 и над 6 туриста от Пазарджик – превозното средство ще влезе в града, ако са по-малко остава обявената спирка на магистралата;
 


 


Цената не включва:
 1. Доплащане за застраховки с покритие 10 000 €:
 • Деца до 4 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 3 лева за престоя.  
 • Лица от 65 до 74 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 11 лева за престоя.
 • Лица от 74 до 85 год. имат доплащане за медицинска застраховка от 33 лева за престоя.
 • Допълнителните екскурзии;
Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год.

 

 
           
 


Необходими документи:
 
 
Оферта № П1314

СПЕЦИАЛНИ