Сватби и пътешествия
 
Сити тур организира консултации и Вашето сватбено пътешествие в чужбина. Ние ще дадем информация за  различни дестинации и какво би представлявало интерес за младоженците.

Едно от големите предимства, които имаме като туристическа агенция са специалните оферти, които можем да предложим за младоженци. Крайната цена на тези оферти винаги е по-ниска от цената, която ще платите, ако организирате пътуването и хотела си сами. Ние договаряме отстъпки, както с хотелиерите, така и с превозвачите и предлагаме много допълнителни услуги, които можете да не предвидите - запазване на двойно легло (важно, особено при круизните пътувания), информация за времето, изготвяне на индивидуален пакет според бюджета, резервация на сватбена церемония, и специални цени с хотели партньори.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: изготвяне на индивидуална оферта(без оскъпяване),  съобразно Вашите изисквания

Mеден месец в
:
Италия - Венеция, Верона, Рим, Сицилия, Калабрия
Франция – Париж, Френска Ривиера.
Чехия - Златна Прага, Карлови Вари
Холандия - Амстердам,
Австрия - Виена и много други)
Гърция – остров Корфу, остров Закинтос, остров Левкада, остров Санторини, остров Крит.
Испания – Коста дел Сол, Коста Дорада и Барселона, Палма де Майорка, Тенерифе

Екзотични сватбени пътешествия:
Малдивите, Мавриций, Япония, Бразилия, Хаваите, Дубай, Тайланд, Бали, Барбадос, Сингапур, Сейшели, Куба, Израел с Ейлат и много други.

Круизни сватбени пътешествия:
Достъпни цени с голямо разнообразие от интересни маршрути: Круизи – Западно Средиземноморие, Източно Средиземноморие, Дунавски круизи през Виена и Братислава, Круизи - Северноевропейски столици, Круизи – Персийски залив, Карибски круизи и други. Круизното пътуване осигурява лесен начин да посетите много места, без постоянно да носите със себе си багаж. Круизните предложения включват много атрактивни места като Генуа, Марсилия, Тунис, Барселона, Сицилия, Малага, Рим, страни от Атлантическия океан и Карибския басейн.


Предимства да ни поверите своето сватбено пътешествие:

Предлагаме ви специални отстъпки за младоженци - ние сме добре запознати с хотелите и ресторантите които имат опит с организирането и посрещането на гости-младоженци и техните специални програми и отстъпки.
Ако планирате сватбено пътешествие в чужбина - запознати сме и можем да ви предоставим информация за местните традиции и дори за възможностите за брак според церемониите на съответната култура. Сватба на тихоокеанските острови, която можете да направите отново, е великолепна възможност да размените брачни обещания по силата на древните традиции и обичаи.
Предоставяме ви календар на събитията на града, в който отивате, с всичко интересно, което се случва там по време на вашия престой - изложби, концерти, фестивали, концерти, представления, конкурси и специфични за града събития. Нашите професионални турагенти ще ви дадат информация и за интересните места по вашия маршрут - водопади, резервати, уникални сгради и други.

Скъпи близки, родители и приятели на бъдещите младоженци,
Даваме ви възможност да направите един по-различен и атрактивен сватбен подарък на младоженците на тяхното тържество като им подарите романтична почивка или екскурзия с подаръчен ваучер. Ваучерът може да бъде за конкретна туристическа услуга или на определена стойност, за всяка една от предлаганите от нас услуги.
Можете да изберете предлагания от нас дизайн или да изработим ваучер по ваш вкус.
 

СПЕЦИАЛНИ