ПЪТУВАНЕ В РИТЪМА НА ЮЖНА АМЕРИКА 19.11.2020

БУЕНОС АЙРЕС - ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ - РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

13 дни / 10 нощувки с включени закуски на цена от 2690 евро.
Цена от: 5261 лв.
Изберете дата на пътуване
На човек в двойна стая 5261 Резервирай
Единична стая 6548 Резервирай
Трети възрастен в стая 5261 Резервирай
ПРОГРАМА
1 ден19.11.20 (четвъртък): СОФИЯ – ФРАНКФУРТ – БУЕНОС АЙРЕС

Полет от летище София до Буенос Айрес с АК “Lufthansa” в 18:55 ч. Кацане във Франкфурт в 20:20 ч. Свързващ полет за Буенос Айрес в 22:15 ч.

2 ден20.11.20 (петък): БУЕНОС АЙРЕС

Пристигане на международно летище Езейза в Буенос Айрес в 08:00 часа. Посрещане от представител на местния туроператор в аржентинската столица.

Добре дошли в Аржентина!

След пристигане, се отправяме на полудневен тур на южните райони на столицата Буенос Айрес (включен в пакетната цена), с местен екскурзовод. Обиколката ще започне с посещение на квартала, основан от италианските емигранти - Ла Бока (La Boca), известенсъссвоитетипичницветни къщи, павираниулици и множествозаведения и тангоизпълнения. Ще имаме възможност да се разходим по улица Caminito”, известна като родното място на тангото. Турът продължава със спиране за снимки пред стадиона на един от най-известните местни футболни отбори „Бока Хуниорс”- Естадио Алберто Х. Армандо. Другото име на стадиона е „Ла Бомбонера”. Тук е тренирал и самият ДиегоМарадона.

Следва посещение на центъра на града или Площад Майо (Plaza de Mayo), къдетомогатдасевидятсградатанаПрезидентството, известна още като Розовата къща. Тук е и модерната сграда на най-голямата Катедрала в страната, а срещу нея е една от малкото запазени сгради от 18 в, известна с името Кабилдо, изпълнявала някога функциите на кметство на града. Ще минем и по булевард Майо (Avenida de Mayo), който„свързва“ законодателната и изпълнителнатавластнастраната - в единия край е Президентството, а в другия му край е Сената (Парламента на страната). Тук се намира и известното кафене Тортони, с автентичен интериор, запазен от средата на 19 век (не се спира, можете да го посетите през свободното си време).

Обиколката продължава на север, към Булевард 9 юли (Avenida 9 de julio), който е и най-широката улица в света. Тук се намира известният Обелиск – символ на града.

Около 14:00 часа - настаняване в хотел Pestana Buenos Aires 4*или подобен.Свободно време за почивка. Възможност за разходка по близкия до хотела булевард 9 Юли, както и популярната пешеходна улица Флорида – една от най-атрактивните в аржентинската столица.

Нощувка.

3 ден21.11.20 (събота): БУЕНОС АЙРЕС

Закуска.

Днес продължаваме опознаването на Буенос Айрес с полудневна обиколка на северната част на града (включена в пакетната цена).

Ще започнем обиколката с фото пауза на мястото, където се намира Цветето от метал (FloralisGenéric), в близост до Юридическия факултетна местния университет. Цветето е проектирано да се отваря сутрин с изгрева на слънцето и да се затваря вечер, когато то залезе. Това го прави уникално и е един от символите на града. Преминаване покрай Изложбения център и Националния музей за изящни изкуства.

Следва спирка в квартал Риколета - един от най-престижните в града, известен с построените във френски стил административни и жилищни сгради и множеството музеи. Тук се намира и гробището на Риколета -своебразен музей на открито, който ще посетим. В него са погребани известни личности като Евита Перон, аржентински президенти, местни артисти и художници, нобелови лауреати и дори дъщерята на Наполеон.

Обиколката продължава с преминаване през квартал Палермо, известен със скъпите аристократични жилища с изглед към парка. В Палермо се намират и Японските градини и ботаническата градина на Буенос Айрес.

Екскурзията ще завърши с посещение на една от най-красивите и уникални сгради в столицата – книжарницата Еl Ateneo Grand Splendid. Сградата, в която се помещава, първоначално е използвана за театър - Teatro Gran Splendid и е построена през 1919 г. Дълги години, мястото не е било стопанисвано от никого, а през 2000 г. е преустроено в книжарница. Интериорът е запазен, като на някогашната сцена днес се помещава кафене, ложите, както и балконите с пищни орнаменти са превърнати в рафтове за книги и места за четене.

Връщане в хотела и свободно време или по желание - възможност за допълнителни мероприятия.

14:00 ч. – Разходка с корабче по Тигре и делтата на река Парана (срещу доп. заплащане).

Отпътуване с автобус от хотела по един от главните булеварди Libertador Avenue, които водят към северните елегантни квартали като Vicente Lopez и Olivos, където се намира и резиденцията на аржентинския президент. Ще минем и покрай San Isidro, с неговата едноименна неоготическа катедрала, както и квартал San Fernando. Градчето Тигре е разположено на едноименната река, част от делтата на река Парана и е едно от най-популярните места за почивка и бягство от града за местните хора, с многобройните малки островчета, канали и ръкави, притоци на голямата река Парана. Пътуването ни по реката, ще започне от пристана Тигре и ще продължи по мрежата от канали, докато се любуваме на зелените острови, елегантни вили, викториански докове, градини и клубове за гребане. Ще срещнем много канута, местния хранителен магазин (отново на кораб), частни лодки и много усмихнати хора. Ще пътуваме и по реките Lujan, Sarmiento, Tigre и San Antonio, докато отпиваме чаша ароматно кафе и опитваме от местните десерти Alfajores. Пристигане на пристана и връщане в хотела с автобус.

Цена: 58 EUR на човек. Включва: трансфер до/от пристанището на Тигре, екскурзовод, разходка с корабче. Обща продължителност: около 4 часа.

 

Нощувка.

 

 

 

4 ден22.11.20 (неделя): БУЕНОС АЙРЕС

Закуска. Свободен ден за разходки в Буенос Айрес или възможност за целодневна екскурзия до Ранчо Санта Сузана в Аржентинската пампа – земя на гаучосите (срещу допълнително заплащане).

Днес ще излезем извън големия град и ще опознаем навиците на аржентинските „каубои”, докато се разхождаме в един от най-обширните равни райони на света – Аржентинската пампа. Пътуването е на около 80 км от Буенос Айрес, където ще спрем в ранчото Санта Сузана. Тук ще бъдем посрещнати от нашите домакини с напитка и „емпанадас” (традиционни хапки от месо в тесто). След това ще имаме свободно време да се включим в различни дейности, традиционни за ранчото - яздене на кон, качване на каруца, разходка в ранчото и др.

Следва обяд с традиционните „asados“ или различни видове месо, печено на открит огън, наденички и разнообразие от салати, домашни десерти, различни напитки (включени в цената) и не на последно място – традиционния за аржентинците чай „мате“. По време на обяда, ще наблюдаваме фолклорно шоу с изпълнения на живо на местни музика и танци, а в края на обяда, ще станем свидетели на надбягвания с коне, демонстрация на уменията на гаучосите и ... някоя дама ще получи сърцето на своя гаучо по един незабравим начин.

Цена: 140 EUR на човек. Включва: трансфер с автобус, обслужване от местен екскурзовод, богат обяд, напитки, езда на коне, шоу програма. Обща продължителност: около 8 часа.

 

18:30 ч. - Вечеря + Танго шоу в “La Ventana (срещу допълнително заплащане, вечеряс включени напитки).

Един незабравим спектакъл с най-чувствения танц - тангото, който се провежда в ресторанта La Ventana”, който се намира в стария квартал Сан Телмо. Вечерята е от меню с включени напитки. Шоу програмата включва изпълнения на танго в различните му вариации, променящи се през вековете. Ще научим повече за възникването на тангото, за измененията му през годините и ще усетим бликащата страст и тръпката от този емоционален танц.

Преди вечерята и шоуто, имаме включен едночасов урок по танци от известните препорадаватели на La Ventana.

Вечерята започва в 20:00 ч. Шоуто започва в 22:00 ч. и завършва около 00:00.

Цена: 117 EUR на човек. Включва: трансферот/до хотела, екскурзовод, вечеря с напитки и богата шоу програма. Продължителност: ~ 4 часа.

 

Нощувка в Буенос Айрес.

5 ден23.11.20 (понеделник): БУЕНОС АЙРЕС / МОНТЕВИДЕО В УРУГВАЙ

Закуска. Възможност за опционална екскурзия Монтевидео в Уругвай.

Целодневна екскурзия до столицата на Уругвай – град Монтевидео (срещу допълнително заплащане). Пътуване с хидрофойл, около 2 часа и 15 мин.

Рано сутринта, в 06:00 ч., трансфер до пристанището, за отплаване към Монтевидео. Пристигане преди обяд в уругвайската столица и посрещане от местен екскурзовод на английски език.

Следва обзорна екскурзия с посещение на старата част на града и централния площад Plaza Matriz, фонтана, Катедралата, старата сграда на кметството Cabildo, клуба Уругвай, театър Солис, площада на Независимостта с паметника на националния герой Хосе Г. Артигас, Цитеделата, известният със своята архитектура Palacio Salvo. Обиколката ще продължи по Булевард 18 юли, където се намират повечето магазини, както и Законодателната палата. Ще се посети жилищния квартал Del Prado, както и Парламента, също така и Обелиска, построен в чест на 100 години от приемането на първата конституция на страната. Продължаваме с парка Batlle и Ordoñez Park, именуван на един от президентите на страната и любимо място за почивка на местните жители. Следва паметника La Carreta(вагона) и стадион Centenario. Ще минем през квартала Carrasco, крайбрежнатаулицанаМонтевидео, площад Virgilio и няколко крайбрежни квартала като Punta Gorda, Malvin,Buceo - с прочутия яхт клуб, Punta Carretas и голф клуба.

Пристигане на пристанището и отплаване към Буенос Айрес. Пристигане в аржентинската столица около 22:00 ч.

Допълнителна информация: Цена: 390EUR на човек. Включва: трансфери от/до хотела, фериботни билети, целодневен тур в Монтевидео - само с местен екскурзовод, на английски език. Продължителност: около 16 часа.

Нощувка в Буенос Айрес.

6 ден24.11.19 (вторник): БУЕНОС АЙРЕС / ИГУАСУ

Закуска. Свободно време в Буенос Айрес.

Трансфер до летището за вътрешен полет до Игуасу. Посрещане от агенцията партньор, трансфер и настаняване в хотел O2 4*или подобен.

Свободно време. Нощувка в Пуерто Игуасу, Аржентина.

7 ден25.11.20 (сряда): ВОДОПАДИТЕ ИГУАСУ ОТ СТРАНАТА НА АРЖЕНТИНА

Закуска.

Целодневен тур на водопадите Игуасу от Аржентинска страна (включен в цената). Днес ще прекараме един незабравим ден в природния парк Игуасу и ще видим водопадите от аржентинска страна. Тук се намират 80% от тях, а само 20% са от бразилска страна. Тези над 275 водопада са създадени от двете реки Игуасу и Парана, като водата на някои места пада от 82м, а средното количество вода, което минава през водопадите е около 1500 м3 в секунда и варира в зависимост от сезона и пълноводието на реките.

Ще направим разходка по туристическите пътеки, от които се откриват невероятни гледки към водопадите и откъдето можем да ги снимаме и да се насладим на този природен феномен. Ще останем без дъх от това, което ще видим и ще онемеем пред красотата на природата.

Свободно време за обяд (за собствена сметка).

Следобед – желаещите щеиматвъзможностдасепотопят в кристалните води на водопадите, участвайки в Nautical adventure – мокро приключение с лодка (заплаща се допълнителнона място).

Нощувка в хотела в Пуерто Игуасу.

8 ден26.11.20 (четвъртък): ИГУАСУ от страната на БРАЗИЛИЯ, ПТИЧИ ПАРК / РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Закуска в хотела.

Полудневен тур с местен екскурзовод на водопадите Игуасу от бразилска страна (включен в цената). Днес отново ще имаме възможност да се насладим на "Голямата вода", както звучи в превод думата с индиански произход Игуасу. Преминавайки по специално изградените площадки за наблюдение, ще бъдем запленени от поредица водопади и цветни дъги, които природата рисува пред очите ни, докато достигнем до огромна платформа, където гиганта "Garganta del Diablo" ще ни "окъпе", позволявайки ни да усетим силата му с всички сетива.

Следва посещение на Птичия парк (включен в цената). Паркът е дом за над 1000 птици от различни части на Бразилия. Намира се в близост до Националния парк Игуасу и ще ни предостави възможността да видим отблизо различни видове папагали, тукан, фламинго и най-малката птица в света – колибри, както и много други разноцветни представители на птичия вид.

Възможност за полет с хеликоптер над водопадите Игуасу (заявява се и се заплаща на място).

Следобед - трансфер до летище Фоз до Игуасу, за полет до Рио де Жанейро.

Кацане във втория по големина град в Бразилия. Посрещане от представител на местния туроператор и трансфер до един от най-популярните курортни райони на Рио де Жанейро - Копакабана. Настаняване в хотел на брега на Атлантическия океан Windsor Excelsior 4*. Нощувка в Рио де Жанейро.

9 ден27.11.20 (петък): РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Закуска.

Полудневен тур в космополитния Рио де Жанейро с местен екскурзовод (около 6 часа, включен в пакетната цена). Турът обхваща посещение на планината Корковадо, на чийто връх се намира един от най-известните паметници в света - статуята на Христос Спасителя.

Статуята на Христос Спасителя може да се види от всички точки на Рио, тя е символ на града и привлича милиони туристи всяка година. Намира се на върха на планината Корковадо (710 м) и предоставя панорамни гледки към Рио де Жанейро. Паметникът е издигнат по случай 100 годишнината от независимостта на Бразилия и е открит през 1931 г. До статуята се достига със зъбчата железница, която минава през най-голямата градска дъждовна гора в света – природния парк Тижука. Следват само 100 стълби (има и асансьор) до панорамната площадка, от която гледката е смайваща.

Отпътуване от Корковадо към най-известния стадион в Бразилия – Маракана. Това е най-големият стадион в Южна Америка и един от най-големите в света. Първоначално създаден с внушителния капацитет от 210 хиляди места, след реконструкцията му през 2014 г, стадионът може да събира до 79 000 запалянковци. Ще имаме възможност за фото пауза пред стадиона, а тези които желаят, могат да влязат и вътре - при възможност и ако няма футболна среща (входната такса не е включена 65 BRL).

Завръщане в хотела около 15:00 ч. Свободно време.

 

Вечерта - по желание, Rio by night вечеря в типичен ресторант + Самба шоу (срещу допълнително заплащане).

Отпътуване от хотела до местен ресторант, където ще имаме възможност да опитаме типични за Бразилия ястия, включително и разнообразни видове месо (напитките се заплащат допълнително).

След вечерята ще отидем в типична шоу зала, за да наблюдаваме спектакъла Джинга Тропикао /Ginga Tropical/. Това жизнерадостно шоу ще ви заплени станци от бразилския фолклор, певци, ламбада, форо и ксаксадо, демонстация на капоейра – това забележително бойно изкуство с множество акробатични и танцови елементи, изпълнения на сабма и регетон,пресъздадени с пъстри костюми, ритмична музика и невероятно настроение. В края на представлението ще танцуваме заедно с красивите танцьори и ще имаме възможност да се снимаме с тях. Забавлението е гарантирано! По време на спектакъла ще имате възможност да опитате популярния коктейл кайпириня /срещу допълнително заплащане/.

*Шоу залата разполага и с бар, с богати избор от напитки, които можете да поръчате срещу допълнително заплащане.

Цена: 130 EUR на човек. Включва: трансфер, екскурзовод, вечеря (без включени напитки), пищен шоу спектакъл! Обща продължителност: около 5 часа

 

 

10 ден28.11.20 (събота): РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Закуска.

Полудневна туристическа обиколка на Рио де Жанейро с местен екскурзовод, с посещение на другата основна забележителност в Рио – знаменитата скала Захарната глава (~ 4 часа, включена в пакетната цена).

Ще започнем тура от втората най-голяма забележителност на Рио де Жанейро – Захарната глава (Sugar Loaf). Планината е с височина 395 м и дава възможност за снимки на панорамно известните плажове на града. От тук се открива гледка към моста, който свързва Рио с Нитерой – точно на отсрещната страна на залива Гуанабара. Изкачването с лифт включва още една спирка – на 220 м в планината Урка, откъдето може да снимате Захарната Глава отблизо.

След Захарната глава, ще имаме възможност да видим отблизо и старата централна част на Рио де Жанейро. Ще минем покрай модернистичната катедрала Канделария, ще се разходим до Националната Галерия, градския театър, музеят Утре, посветен на опазването на околната среда, както и множество други исторически и модерни сгради в сърцето на града.

Завръщане в хотела около 13:00 ч.

Свободно време. Нощувка в Рио де Жанейро.

11 ден29.11.20 (неделя): РИО ДЕ ЖАНЕЙРО

Закуска. Свободен ден за плаж, разходки, покупки на сувенири.

Възможност за полудневна екскурзия в залива Гуанабара (срещу допълнително заплащане).

Заливът Гуанабара е мястото, където пристига португалската флота с двамата откриватели Гаспар де Лемос и Гонсало Коельо на 01.01.1502г. Те наричат залива Ria de Janeiro, като ria на португалски означава залив или в превод „Залива на януари“. По-късно, ria започва да се бърка с думата rio (река) и така името се преобразува в Rio de Janeiro, което става и нарицателно за града, разположен на залива. Това е втория по големина залив в Бразилия след Todos os Santos (заливът, на който е разположен малко по-на север град Салвадор). Заливът е дълъг 31км и широк 28км, обграден на изток от върха Pico de Papagaio (Върха на палагала), а на запад от Захарната глава. В буквален превод Guanabara означава „залив приличащ на море”.

Докато плаваме с лодката, ще наблюдаваме живописните очертания на Рио де Жанейро, ще минем покрай малки островчета и исторически крепости, Захарната глава, както и мостът Рио-Нитерой дълъг 13,29км.

 

Цена: 65 EUR на човек. Включва: трансфер с автобус, екскурзовод, разходка с лодка.

 

Нощувка в хотела в Рио де Жанейро.

12 ден30.11.20 (понеделник): РИО ДЕ ЖАНЕЙРО – ФРАНКФУРТ

Закуска. Свободен ден за плаж, разходки, развлечения, покупки на сувенири.

Освобождаване на стаите до 12:00. Багажът се оставя в помещение за съхранение на багаж в хотела. Възможности за плаж на Копакабана или да се потопите в местната атмосфера, като се разходите до съседния плаж Ипанема, до стария луксозен квартал Санта Тереза с многобройните имения, павирани улици и да се повозите на стария трамвай, да се насладите на местната кухня в някой от ресторантите край брега на океана, или отпивайки от традиционния коктейл кайпириня под звуците на самба и боса нова.

Около 16:30 ч. - трансфер до международното летище в Рио, за полет с с АК “Lufthansa” до Франкфурт в 18:25 ч.

13 ден01.12.20 (вторник): ФРАНКФУРТ - СОФИЯ

Пристигане във Франкфурт в 10:20 ч. Полет за София в 15:00 ч. Пристига на терминал 2 в 18:10 ч.

 

Период на пътуването: На човек в двойна стая Единична стая Трети възрастен в стая
19.11 - 01.12.2020 2690 евро/
5261 лв
3348 евро/
6548 лв
2690 евро/
5261 лв

 
Пакетните цени включват
  • Самолетен билет София–Франкфурт-Буенос Айрес / Рио де Жанейро–Франкфурт-София с включени летищни такси и багаж (чекиран до 23 кг и ръчен до 8 кг на човек);
  • Самолетен билет Буенос Айрес – Игуасу с включени летищни такси и багаж (чекиран до 23 кг и ръчен до 8 кг на човек);
  • Самолетен билет Игуасу – Рио де Жанейро с включени летищни такси и багаж (чекиран до 23 кг и ръчен до 8 кг на човек);
  • Всички описани в програмата трансфери и екскурзии с местни екскурзоводи; комфортни автобуси;
  • 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел Pestana Buenos Aires 4* в Буенос Айрес или подобен, Аржентина;
  • Две полудневни туристически обиколки на Буенос Айрес;
  • 2 нощувки със закуски в централно разположен хотел O2 4* в Пуерто Игуасу или подобен, Аржентина;
  • Целодневен тур на водопадите Игуасу от аржентинска страна с включени входни такси;
  • Полудневен тур на водопадите Игуасу от бразилска страна с включени входни такси;
  • Посещение на Птичия парк от бразилска страна с включени входни такси;
  • 4 нощувки със закуски в хотел Windsor Excelsior 4* или подобен в Рио де Жанейро, на плажа Копакабана, Бразилия;
  • Полудневен сити тур в Рио до планината Корковадо и статуята на Христос - изкачване с железница, с включени билет и входни такси и посещение на стадиона Маракана (без включена входна такса);
  • Полудневна обиколка на Рио с посещение на хълма Захарната глава - изкачване с кабинков лифт;
  • Обслужване от местни екскурзоводи по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;
  • Медицинска застраховка с асистанс покритие 20 000 евро;
  • Водач от туроператора по време на цялото пътуване, който ще помага с превода на български език
Пакетните цени не включват
  • Допълнителни мероприятия и екскурзии по желание при минимум 10 човека, които се заявяват и заплащат в България, най-късно при доплащането:
  • Разходка с корабче по Тигре и делтата на река Парана - 58 EUR;
  • Вечеря + Танго шоу  в “Tango Porteno” (с включени напитки) - 117 EUR;
  • Целодневна екскурзия до Ранчо Санта Сузана в Аржентинската пампа - 140 EUR;
  • Целодневна екскурзия до столицата на Уругвай – град Монтевидео - 390 EUR;
  • Rio by night – вечеря в типичен ресторант + Самба шоу Джинга Тропикао /Ginga Tropical/ - 130 EUR;
  • Полудневна екскурзия в залива Гуанабара - 65 EUR;
  • Полет с хеликоптер над водопадите Игуасу, Бразилия, който се заявява и заплаща на място за полет 9-11 минути ориентировъчна цена 430 BRL (около 100 EUR или 110 USD).
  • Разходка с лодка във водопадите в Игуасу, Аржентина - Nautical adventure”, който се заявява и заплаща на място -  около 85 USD (цената се препотвърждава на място);
  • Разходи от лично естество;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване” – допълнителна информация можете да получите в офисите ни.
Други
Необходими документи и условия на записване:
 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 05.10.2019 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
 
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 
 
ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
19.11 СОФИЯ 18:55 ФРАНКФУРТ 20:20 
19.11 ФРАНКФУРТ  22:15 БУЕНОС АЙРЕС 08:00+1 (кацане на 20.11)
30.11 РИО ДЕ ЖАНЕЙРО 18:25 ФРАНКФУРТ 10:20+1  (кацане на 01.12)
01.12 ФРАНКФУРТ 15:00 СОФИЯ  18:10 

 
 
 Допълнителна информация:
 
Забележки:
 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
В случай на отказ от туристическото пътуване /ТП/, заплатената сума се възстановява при следните удръжки:
* до 100 дни преди датата на пътуване – без неустойки
* от 99 до 80 дни преди датата на отпътуване – 10 % от стойността на ТП
* до 79 дни до 41 дни преди отпътуване – размерът на депозита
* от 40 до 0 дни - 100 % от стойността на ТП
 
Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Аржентина и Бразилия.
 
 
Предимства на програмата:
 
Забележка:  Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат в България!
Посочените в програмата цени и часове за допълнителните мероприятия са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение до месец преди датата на отпътуване.
Оферта № Е1608

Прикачен файл: 1608argentine&brazil 19.11.doc

Етикети
аржентина , буенос айрес , екзотични екскурзии , бразилия , водопадите игуасу , уругвай , мондевидео , рио де жанейро , копакабана , ипанема , самолетни екскурзии