Хисаря САНА СПА ХОТЕЛ 4*

Хисаря, България

Сана Спа Хотел е луксозен целогодишен спа и уелнес хотел, който се намира в живописния град Хисаря, на 165 км от гр. София и на 42 км от гр. Пловдив. Характерният за района мек и приятен климат, прекрасните поддържани паркове, 22-та минерални извора и уникалните римски руини от времето на император Диоклециан превръщат града в предпочитано място за почивка и профилактика на многобройни здравословни проблеми.
Цена от: 98 лв.
Изберете дата на пътуване
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 98 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 127 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 136 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 151 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 161 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 185 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 161 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 127 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 0 Резервирай
при 3 и повече нощ. от неделя до четвъртък 24 Резервирай
ПРОГРАМА
Сана Спа Хотел Ви предлага неповторимо бягство от напрегнатото ежедневие. Съвременен дизайн, отлично обслужване и кухня, уникален спа и уелнес център на площ от 2000 кв. м със собствен минерален източник и разнообразни релаксиращи и лечебни терапии, богато озеленена градина – Sana Spa Hotel глези сетивата Ви. Разположението на хотела в непосредствена близост до римската стена и градския парк предлага възможности за разходка и релакс сред природата. Многобройните ползи от минералната вода създават превъзходни условия за една здравословна почивка.
 

Сана Спа Хотел разполага с 56 стаи - единични, двойни, студия и апартаменти, обзаведени стилно и комфортно, те предоставят всички необходими удобства както за релакс, така и за бизнес срещи и семинари.
На разположение на гостите на хотела е любезният и дискретен персонал, който ще отговори на всички Ваши очаквания и ще Ви предложи: 24 часова рецепция, сейф на рецепция, рум сервиз, централна климатична система, безплатен паркинг, безплатен Wi-Fi във фоайето и ресторанта на хотела, плащане с дебитна или кредитна карта, пране и химическо чистене, гладене, детегледачка, туристическа информация, екскурзии до исторически обекти.
За да се насладите пълноценно и да се забавлявате максимално по време на вълнуващата си почивка в Сана Спа Хотел, професионалният екип ще Ви съдейства при избора на забавление или услуга в: уютните Ресторант Винополис и Sana Spa Lobby Bar на хотела, уникалния ни Спа и уелнес център Тайните на Ливия, фризьорски салон, лекарски кабинет с лекар травматолог и лекар вътрешни болести, минерален вътрешен и външен басейн, игрище, подходящо за тенис на корт, волейбол и мини футбол, велосипеди за разходка, модерно оборудван Фитнес център, зала за лечебна гимнастика, детска стая за игри с аниматор, детегледачка, детски кът на открито, магазин за сувенири, комфортна конферентна зала и мини-зала за обучения.

Вдъхновени от древното познание и най-съвременните тенденции в спа и уелнес обслужването, ние Ви предлагаме едно неповторимо спа преживяване. В уникалния спа и уелнес център Тайните на Ливия, разположен на две нива и площ от 2000 кв. м, ще се потопите в магията на спа процедурите. В нашият спа център можете да се възползвате както от подмладяващи и разкрасяващи терапии, така и от специалните ни лечебни балнео и физиотерапевтични процедури. Желаещите да се поглезят могат да избират от многобройните изкушения на нашето спа меню. Ако предпочитате да отделите време за профилактика на здравословни проблеми, можете да се консултирате с нашите лекари-специалисти, които ще разработят индивидуална програма в зависимост от Вашите нужди.
При нас можете да постигнете брилянтно гладка и мека кожа, благодарение на ароматите на природата. Уникалните пилинги с билки, грозде, както и безброй други благотворни съставки, с които ще Ви изненадат нашите терапевти, ще доставите неповторимо удоволствие на кожата на лицето и тялото си. Усетете благоприятния ефект на виното, морските продукти или плодовите аромати. Освен с необичайни процедури, насочени само към дамите, се надяваме приятно да изненадаме и мъжете със специално внимание и терапии само за тях.

Сауната и парната баня са идеално средство за поддържане на физическата форма и отличен начин за освежаване и релакс с доказан козметичен ефект върху кожата. Организмът се прочиства от токсини, вследствие на което се подобрява функцията на черния дроб и бъбреците. Възвръща се тонусът и жизнеността на тялото и се повлиява благоприятно имунната система.
В Спа център Тайните на Ливия можете да изберете най -подходящата за Вас: финладска сауна, инфраред сауна, парна баня, арома парна баня.
 

Описание на стаите:

Сана Спа Хотел предлага 56 стилно и комфортно обзаведени стаи, от които 16 единични, 16 двойни, 7 стаи делукс, 8 студия, 2 апартамента, 2 бизнес апартамента, 4 апартамента с детска стая, както и стая за хора с увреждания – предоставяйки всички необходими удобства както за почивка, така и за бизнес срещи и семинари.
За Вашия уют всяка стая разполага с: LCD телевизор, кабелна телевизия, достъп до Интернет, телефон, мини-бар, индвидуално контролиран климатик, индивидуален сейф, аларм бутони в стаята и банята, сешоар.
Сред лукса на модерно оборудвания ни бизнес апартамент няма да Ви липсва нищо от удобния Ви офис. И тук на Ваше разположение ще бъдат работно бюро, факс, копир, компютър и високоскоростен Интернет. В края на успешния ден се потопете в ароматна вана или се полюбувайте на прекрасната гледка и природни красоти, които се разкриват от великолепните тераси.
 

Спорт / Забавления:

Модерната фитнес зала, оборудвана с последно поколение уреди, предоставя чудесни възможности да подобрите силуета на тялото си. Възползвайте се от свободното време и се отдайте на тренировка с фитнес уреди с ергономичен дизайн, които гарантират качествено изпълнение на упражненията. Фитнес залата е просторна и климатизирана и с прекрасна гледка към парка, което предразполага всички посетители към приятна и ползотворна тренировка.
За почитателите на спорта предлагаме игрище, подходящо за тенис на корт, волейбол и мини футбол.

ПАКЕТ: РЕЛАКС В ХИСАРЯ - при 3 или повече нощувки
 

*В периода 03.09 - 06.09. се прилагат цени уикенд
с минимален престой от 2 нощувки!


Минимален престой за уикенд - 2 нощувки!

 Настаняване, ВВ

05.08 - 06.09.2021 г.
 
Петък и Събота Неделя-Четвъртък

Единична стая /1+1/

118 лв.

98 лв.

Двойна Стандартна стая /2+1/

142 лв.

127 лв.

Двойна стая супериор /2+2/

151 лв.

136 лв.

Двойна стая делукс /2+2/

166 лв.

151 лв.

Студио /2+2/

175 лв.

161 лв.

Стандартен апартамент/2+2/
Апартамент с детска стая /2+2/

205 лв.

185 лв.

Апартамент с детска стая без тераса /2+2/

175 лв.

161 лв.

Двойна супериор за хора
в неравностойно положение
без тераса /2+2/

142 лв. 127 лв.

Дете до 11.99 г. на доп. легло

безплатно

Възрастен на допълнително легло в стая или студио

29 лв.

24 лв.

Цената е на помещение, на ден и включва: нощувка, закуска, финландска сауна, инфраред сауна, солна стая, парна баня, топла релакс пейка, вътрешен минерален басейн, външно джакузи с минерална вода, ледено ведро, леден фонтан, помещение за студена водна мъгла, релакс зона, фитнес център, интернет, сейф, ползване на паркинг, туристическа такса и застраховка.


 

Оферта № П1176

Етикети
сана спа хотел хисаря , спа хотел в хисаря , сана хотел , хотел в хисаря