НОВА ГОДИНА на Малдиви 2023 - директен полет от София - Дата на отпътуване 26.12.2022

Малдиви, Малдиви

Почивка на Малдивите - НОВА ГОДИНА 2023 - директен полет от София / 9 дни / 7 нощувки
Цена от: 5543 лв.
дата цена резервирай


ПРОГРАМА
 
ДЕН 1 
Среща на летище София за  полет до Velana International Airport /MLE/ - Мале Ибрахим Насир. 
Летището служи като основен вход към туристическата дестинация Малдиви и предлага връзки до основните летища по целия свят.Полета е около 9-10 часа в зависимост от авиокомпанията и броя прекачвания.

ДЕН 2
Кацане на летището с МАЛЕ, посрещане от представители на хотела за който сте резервирали предварително  и насочване към  местата за трансфер в зависимост от острова и хотела, който сте избрали и вида на трансфер до него. За тези, които са избрали хотели до които се стига с хидроплан или вътрешен полет е възможно малко изчакване заради разписанието ..При пристигане на острова ще бъдете посрещнати и настанени от служители на хотела.

ДЕН 3 - 8 
От този ден до края на Вашето пребиваване се отдавате на слънчева почивка  и релакс. За любителите на водни преживявания се организират екскурзии за гмуркане покрай красивите коралови рифове или да се поглезите в уникалните СПА центрове на хотела. Тук всеки се чувства специален, защото тайната за популярността и обаянието на Малдивите се крие в умението да предразполагат клиента, поверителност, романтика и безкрайната красота на океана и заобикалящите го бели плажове.Храната и напитките в хотелите са на изключително високо ниво и качество.Всичко за което сте си мечтали ще откриете тук на това прекрасно място на което ще поискате да се завърнете отново още преди да сте си тръгнали.

ДЕН 9 
Това е денят в който приключва това красиво пътешествие, но всеки един край е нова начало и сме сигурни, че ще се върнете отново по тези красиви места. Освобождаване на стаята, трансфер до летището в Мале за полет до София.За всички които трансфера е с хидроплан или вутрешен полет трансферите са  възмойни до 16 часа . Трансферите се организират и предприемат от служителите на всеки хотел индивидуално.


EQUATOR VILLAGE MALDIVES 3+*

STANDART ROOM - BED&BREAKFAST
 
Дата
Възр. в двойна стая
2 възр. + 1 дет. (2.00-11.99)
2 възр. + 1 дет. (0.00-1.99)
3 възр.
1 възр.
26.12.2022 2834 € 7951 € 5824 € 8502 € 3245 €

Пакетните цени включват

*Самолетен билет София-Истанбул-Мале-Истанбул-София
*Летищни такси
*7 нощувки в избраният хотел
*Един салонен багаж до 5 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
*Трансфер летище-хотел-летище (с лодка, вътрешен полет + лодка или хидроплан според избрания хотел и вид трансфер);
*Съответния брой нощувки в избрания хотел на съответната база на изхранване
*Медицинска застраховка с лимит 10 000 € с включени мед. разходи свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина (Не покрива  престой в хотела или нови самолетни билети при положителен резултат от тест направен в чужбина)

В някои от хотелите цените са калкулирани с икономичен вариант на трансфери, 
по желание може да се направи доплащане за хидроплан. Цена според хотела -   по запитване.
Пакетните цени не включват
*Застраховка „Отмяна на пътуване“ се прави в срокове и условия на ЗК  от 1 до 3 дни от плащане на  депозита
*Застраховка „Отмяна на пътуване“ се прави за резервация направена не по -късно от 10 дни преди дата на отпътуване. Застрахователната компания НЕ прави застраховката при по-малко оставащи дни.
*Допълнителни екскурзии
*Новогодишна Гала Вечеря -заплаща се допълнително
*Разходи неупоменати в "Цената включва"
*Горивна такса – обявява се 15 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава)
*Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
*PCR тестове./при нужда/
-GREEN TAX – 6 USD на ден на човек (възрастен/дете/бебе)
Начин на плащане
ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ -БЕЗВИЗОВ РЕЖИМ ЗА РЕПУБЛИКА  МАЛДИВИ
ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

-За пътуване до Малдиви важи безвизов режим за български граждани  - Забранено е внасянето на алкохол. Консумацията на алкохол е разрешена само в хотелите на туристи.
-Забранено е изнасянето от страната на корали и неща направени от тях (освен тези, които са направени от лицензирани производители и придружени със сертификат)
-Забранено е изнасянето от страната на предмети и неща, намерени на дъното на океана. -Със закон е забранено да се изваждат от водата корали, раковини, морски звезди и т.н., да се уврежда по какъвто и да било начин крайбрежна зона. -Забранен е риболов близо до островите. За целта се организира риболов отдалечен от бреговете.
-Забранено е да се оставят боклуци на плажа, глобите за това нарушение са много големи.
-Малдиви са мюсюлманска държава и задължително трябва да се спазват правила за прилично поведение и облекло (извън хотела, където има местно население препоръчително да се ходи с покрити рамена и колене)

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1.При направена резервация пътуващият в рамките на  48 часа заплаща 50 % гаранционен депозит по договора за туристическо пътуване в размер на  сумата
*Доплащане на остатъчната стойност 28 дни преди датата на отпътуване 
2.С това се гарантира резервацията в хотела както и в превозното средство.
Програмите  са  без медицински изисквания за имунизации. Изискването на PCR тестове е упоменато във всяка програма според мястото за където се пътува.
•COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страните  подлежат на препотвърждение при наближаване  периода на пътуване.
•Срок за уведомление за несъбран минимум – до 15 дни преди датата на заминаване. Туроператора си запазва правото на промяна дата или хотел до 7 дни преди дата на отпътуване при извънредна ситуация, техническа грешка на хотелиера, авикомпанията или туроператора като  на клиента се предлага алтернативен  вариант за осъществяване ма пътуването.
•Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
•Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”. Застраховката се сключва най-късно до 3 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия се определя от крайната цена на туристическия пакет. Повече информация в офиса на фирмата. Клиента е длъжен да се запознае обстойно с правилата и възможностите на този тип застраховка, от условията на ЗК.Туроператора е посредник за улесняване услугата  на клиента, и не носи отговорност по условията дадени от ЗК.
Други
Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Малдиви и 24 часа преди връщане в България да попълнят онлайн анкета на следния сайт https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create 
ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.
ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс/щ/долари-евро/ в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.Тази разлика се отнася за пътуващи по прагарама Малдиви тъй като разплащането и ценооразуването е направена на база щ.долар=евро при курс 0,87.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 0.87
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата  са калкулирани с параметри $700/тон и 1 евро = 1,15 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 15 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.
Оферта № П1207

Етикети
почивки малдиви , почивка малдиви , нова година на малдивите , нова година 2023